A Celerus Bt. 2017-ben kezdte el Streit-Zagonyi Borászatának égisze alatt borainak termesztését és forgalmazását. Kisebb borászatként a kézműves borainkkal a minőségi borfogyasztókat céloztuk meg, a partner éttermektől kapott visszajelzések alapján sikeresen. Több versenyen is elismerést kaptak boraink, amely nagy büszkeséggel tölt el bennünket. Hamarosan megépülő borászati üzemünkben már a borgyártás folyamatát is magunk végezzük, felügyeljük majd.

 

Hogy HORECA, borbolt és viszonteladó partnereinket maradéktalanul tudjuk a jövőben is kiszolgálni, ezért cégünk kiemelten kezeli a minőségbiztosítást. Ennek több elemét is bevezettük.

 

Az első, hogy a beszállító partnereink kiválasztásánál szigorúan ügyelünk arra, hogy csak magas minőségű termékeket forgalmazó partnerekkel kötünk szerződést, megvizsgálva , hogy rendelkeznek-e a megfelelő tanúsítványokkal (CE, ISO stb) és megfelelne-e a magyar élelmiszer termelői és forgalmazói előírásoknak.

 

Elsőként Cégünk a Groupama Biztosítóval kötött Vagyon és Felelősség biztosítást több mint 40 millió Forint biztosítási összeggel.

 

Következő lépcsőfokot az ISO 9001 és 14001 szabványok bevezetése jelentette. A minőségirányítási és környezetirányítási követelmények betartását az alábbi minőség politikáink biztosítják, amelyeket cégünk munkatársai magukénak vallanak.

 

Az MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 tanúsítványainkat az IAF certsearch rendszerében is regisztrálták, amelyet az alábbi QR segítségével elérhetnek:

 

 

 

 

Minőségirányítási politika


Környezetirányítási politika Celerus

 

 

 

STREIT GYÖRGY
E-MAIL
streit.gyorgy@streit-zagonyi.hu
TELEFON
+36 30 959 07 85


NAGY-FÁRÓ TIBOR
TELEFON
+36 30 946 13 09


CÍM
H-7773 Villány, Oporto u. 10.
Adatkezelési tájékoztató
Nyereményjáték szabályzat
Általános szerződési feltételek

Bankkártya elfogasási rendszerünk a barion szolgáltatja


    

A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.